Musiikki on niin ihanaa ja ilmaisuvoimaista, että tuntee pakahtuvansa... Muusikoillakin tuntuu olevan hauskaa ja kommunikointi onnistuu kulmakarvoilla ja katsekontaktilla.
JT, KaraNet 9.10.2009 (Tango Roto –esityksen arvostelu)

För musiken svarar Johanna Juhla Reaktori, denna gång framförande kompositioner av såväl Juhola som Milla Viljamaa. Att få en dylik ensemble att svara för musiken trode vara en lottovinst för vilken föreställning som helst. Johanna Juhloa hör till våra främsta dragspelkonstnärer och är desutom en karismatisk scengestalt. Milla Viljamaa imponerade storligen vid både piano och harmonium och Sara puljula var som alltid säkerheten själv vid kontrabasen. De två sistnämnda kryddade dessutom helheten med stark sång. Sist men inte minst Verneri Lumis elekstroniska slagverk och samples, som gav den stiliga och vackra musiken en urban, nutida prick på i:et.
Tove Djupsjöbacka, Huvudstadsbladet 15.9.2009 (Tango Roto –esityksen arvostelu)

Argentiinalaisen tango nuevon ystäville vinkki: Tango Roto -esityksen bändi on loistava. Johanna Juhola Reaktori soittaa Johanna Juholan ja Milla Viljamaan sävellyksiä ilmiömäisen hyvin ja ihanan intohimoisesti... Bravo orkesterille!
Mika Saarelainen, Helsingin Sanomat 14.9.2009 (Tango Roto –esityksen arvostelu)

Oman lukunsa ovat sitten muusikot Milla Viljamaa ja Johanna Juhola, joiden urakka on valtava. Kiihkeätempoinen musiikki soi nimittäin läpi koko puolitoistatuntisen esityksen...
Perjantain ensi-ilta oli ilahduttavasti loppuunmyyty. Sen verran järisyttävä kokemus tango-operita oli, että aplodien jatkuessa yleisö osoitti suosiotaan seisten. Kuuluipa salissa jopa muutama ”Bravo” –huuto.
Virpi Lepistö, Karkkilalinen 13.8.2008 (Maria de Buenos Aires –tango operetin arvostelu)

Aivan yhtä tiivis, mutta täysin toisenlainen oli tunnelma gaalassa kantaesityksensä saaneessa Jorma Uotisen heille (Sirpa Suutari-Jääskö ja Jukka Haapalainen) tekemässä duoetossa Kadonnut kuu - Lost moon. Se oli kaunis ja väkevä tuokiokuva vanhenevan pariskunnan rakkauden muistoista. Sen sisältö oli myös lohdullinen: vaikka elämä kolhii, keho rapistuu ja tunteet muuttuvat, lämpö ja hellyys eivät katoa, jos niiden haluaa säilyvän. Upean esityksen kaihoisaa tunnelmaa kantoi myös Milla Viljamaan ja Johanna Juholan taidokkaasti esittämä Astor Piazzollan ja Viljamaan musiikki.
Annikki Alku, Savon Sanomat 16.6.2008 (Kadonnut kuu - tanssiteos, Kuopio tanssii ja soi -festivaali)

Kolmen naisen yhtye Las Chicas del Tango on julkaissut tangolevyn, mikä on yksi hienoimmista mitä Suomessa on kuultu...Moresin Uno, Gardelin Volver ja Piazzollan Vuelvo al Sur ja Yo soy Maria ovat tuttuja, mutta nämä sovitukset tekevät niistä aivan uudenlaisia mestarillisella tavalla. Sovitukset ovat muusikoiden omaa käsialaa...Kukka-Maaria Ahonen on verevä-ääninen laulaja, jonka väkevät tangotulkinnat jättävät useimmat iskelmien maailmasta tunnetut laulajat kauas taakse.
Kimmo Mattila, Hanuri-lehti 4/2007 (Las Chicas del Tango: La voz Femenina levyarvostelu)

Las Chicas del Tango versioi Piazzollaa ja muita klassikoita juuri sopivan pelottavasti, tunteiden äärirajoilla. Parilla omalla sävellyksellä trio tulee myös luoneeksi oman tyylinsä, jossa tango nuevo yhdistyy ugrimelankoliaan. Johanna Juholan ja Milla Viljamaan soitto on hitsautunut yhteen monissa duoprojekteissa: rytmit iskevät kuin korkeajännitys, ja flyygelin jykevät bassot kannattelevat harmonikan vetäviä sooloja. Parivaljakko luottaa toisiinsa ja se kuuluu heittäytymisenä. Kokonaisuus kelpaisi mille tahansa Buenos Airesin lavalle, etenkin kun syyskuisen levynjulkaisukeikan perusteella tangotytöt osaavat asiansa myös livenä.
Kare Eskola, Rondo 11/2007 (La Voz Femenina levyarvostelu)

Kappaleet ovat toiveikkaampia, hauskempia ja leikkisämpiä kuin ne suomalaisen tangoperinteen tutut tummanpuhuvat klassikot. Silti siulun tuntojen koskettaminen ei ole kadoksissa. Ollaan vain urbaanimmassa ympäristössä. Riemukkain esimerkki on Tango Hississä, jossa vierailee lukuisten muusikoiden kanssa yhteistyötä tekevä Pekka Kuusisto veikeästi viulua soittaen.
Tero Salonen, Aamuposti 29.6.2007 (Duo Milla Viljamaa & Johanna Juhola: Mi Retorno -levyn arvostelu)

Levy kannatti tehdä. Viljamaan ja Juholan sovitukset potkivat rytmisesti tarpeeksi terävin koroin, argentiinalaisenmateriaalin parissa kun ollaan. Sueno de Barrilete, tutumpi Vuelvo al Sur ja Yuyo Verde toimivat hienosti. Kukka-Maaria Ahonen laulaa kautta levyn vivahteikkaasti fraseeraten, eläytyen ja ajatuksella. espanjaksi ja suomeksi.
Pirkko Kotirinta, Helsingin Sanomat 9.8.2007 (Las Chicas del Tango: La Voz Femenina -levyn arvostelu)

Reverie on yksi parhaimpia näkemiäni nykysirkusesityksiä. Tunnin mittaisessa teoksessa ei ole mitään liikaa eikä liian vähän. Esitys uskaltaa luotta hitauden maagiseen voimaan, joka antaa merkityksen pienimmällekin eleelle näyttämöllä. Tunnelma ja esiintyjien suvereeni taitavuus imaisevat katsojan mukaansa sukellukselle mielen tuntemattomaan.
Annikki Alku, Uutispäivä Demari 16.7.2007 (Reverie-nykysirkusesitys Jyväskylän Kesä -festivaalilla, musiikin sävellys Johanna Juhola ja Milla Viljamaa)

Suomalainen tango ei ole entisensä.Siitä pitävät huolen nuoren polven kansanmuusikot pianisti Milla Viljamaa ja haitaristi Johanna Juhola. Tekijöiden sävellystyylit eroavat toisistaan tunnistettavasti. Viljaman suoraviivainen lähestyminen tasapainottaa Juholan arvoituksellisuutta ja luovaa vimmaisuutta, tai päinvastoin. ****
Kaisa Pastila, Eeva heinäkuu 2007(Duo Milla Viljamaa & Johanna Juhola: Mi Retorno -levyn arvostelu)

Milla Viljamaa ja Johanna Juhola ovat todistaneet taituruutensa Astor Piazzollan parissa. Tangoduon toisella albumilla piano ja hanuri keskustelevat ennakkoluulottomasti. Tango soi jännittävänä, rauhattomanakin, mondeeniin tyyliin kiihkeänä. Tätä mukaan kesäiltaan. ****
Tuija Halmekoski, Anna 14.6.2007 (Duo Milla Viljamaa & Johanna Juhola: Mi Retorno -levyn arvostelu)

Nainen kadottaa todellisuutensa ja löytää samalla toisen missä entinen ei päde. Päivätajunnan kääntöpuolellamikään ei ole ennustettavaa... Unelmia, unia, painajaisia. Toteutus toimii ja suorastaan lumoaa. Unenomaista tilaa korostaa Johanna Juholan ja Milla Viljamaan salakavalasti unelmiin tuudittava musiikki... Korkokenkäkavalkadi on hilpeä. Reverielle soisi enemmänkin esityskertoja.
Jussi Tossavainen, Helsingin Sanomat 6.1.2007 (MedAndraOrd: Reverie 4.-6-1.2007 Aleksanterin Teatterissa)

.. kriitikot ovat ylistäneet äänitettä. Eikä syyttä, sillä kuulakkaasti soiva musiikki täyttää myös raikkautta hakevan musiikinkuluttajan tarpeita. Yksinkertaisen tyylikäs ja syvälle potkaiseva syke pitää otteessaan, jopa hämmentää valtavalla intensiteetillä.
Jouko Tuomas-Kettunen, Keski-Uusimaa 1.4.2004 (Piazzolla Passage levyarvostelu)

Tällä Piazzolla-teemaan keskittyneellä levyllä Juholan harmonikansoitto on täynnä energiaa ja intoa, ja hän tekee työnsä kaiken antaen.
Ralf Hermans, Optio 19.2.2004 (Piazzolla Passage levyarvostelu)

Tämä on todellakin aito duo, jossa molemmat antavat täydesti toisilleen, musiikin vaatimuksia herkästi kuunnellen... Juhola taas on hämmästyttävän kypsä muusikko, joka tietää ja ennenkaikkea tuntee, miten Piazzollan hienovireiset teemat pitää herättää eloon. Fraseeraus on nautinnollista.
Harri Hautala, Aamulehti 11.2.2004 (Piazzolla Passage levyarvostelu)

My particular fafourite is Johanna Juhola's lyrical, longing and reflective composition Milonga Sylvia...Never fear, the gifted duo are absolutely magnificent and their exceptional playing fired my imagination in transporting me to the bustling and vibrant atmosphere and often visceral pictures of life on sultry Buenos Aires streets. Not an easy thing to do on a very wet and extremely blustery day in a small seaside town near Blackpool.
Michael Cookson, www.musicweb.uk/classrev/2004 (Piazzolla Passage levyarvostelu)

Neidot ryydittävät Piazzollaa maukkain jazzmaisin varioinnein, ja Juholan omissa sävellyksissä etniset sävyt laajenevat hallitusti.
Harri Kuusisaari, Rondo 2/2004 (Piazzolla Passage levyarvostelu)

Juhola also appears as a composer of two tracks, one of which (Irti tangosta) is one of the best on the disc. If you only buy one CD this year, make it this one.
Peter Wells, mstation.org/reviews 2004 (Piazzolla Passage levyarvostelu)

Yhdessä asiassa tämä kaksikko tuntuu onnistuvan tähänastisia kotimaisia mieskokoonpanoja paremmin: pienestä kulmikkuudesta huolimatta duon soitossa on juuri sitä puristusta, joka etelä-amerikkalaisilla muusikoilla on verissä.
Pertti Asplund, Aksentti 1/2004 (Piazzolla Passage levyarvostelu)

Nämä soittajat eivät ole mitään eilisen teeren tyttöjä. Soitto on varmaa, vahvaa ja rytmisesti energiaa uhkuvaa.
Pekka Nissilä, Muusikko - marraskuu 2003 (Piazzolla Passage levyarvostelu)

Olisinkin valmis nimeämään tämän duon Suomen ykkös-Piazzolla-kokoonpanoksi. Voin kertoa että se on paljon, sillä näinkin pienessä maassa kuin Suomi on Piazzolla-kenttä todella laaja... Saattaa johtua jonkinlaisesta Piazzolla-ähkystä, mutta itse tunsin suurinta mielenkiintoa levyn ei-Piazzollan kappaleita kohtaa. Irti tangosta ja Pechvogel edustavat sen verran hassua uutta luovaa quasimodo-tangoa, että sen tyylistä kuulisi mieluusti enemmänkin.
Janne Kuusinen, Desibeli.net 16.12.2003 (Piazzolla Passage levyarvostelu)

Arrangemangen tar ut maximal effekt av de två instrumenten, utan att behöva ty sig till någon form av effektsökeri. Man närmar sig sitt material med både respekt och insikt, tränger in under huden på det och blottlägger dess formmässiga klarhet och känslomässiga styrka på ett övertygande sätt... Juhola bidrar med ett par egna stycken, där Piazzolla-bugningarna uppblandat med ingredienser från både det ena och andra hållet och där - som i den ambitiöst upplagda Milogna Sylvia - en diskret jazzfärgning ger en tilltalande tilläggsdimension.
Mats Liljeroos, Huvudstadsbladet 19.11.2003 (Piazzolla Passage)

Tämä duo iskee kertaheitolla pöytään sellaisen lätyn, jota tango nuevon ystävä ei voi ohittaa... Aivan erityisesti minua "Piazzolla Passage"-levyllä hykerryttävät Johanna Juholan omat sävellykset, joita valitettavasti on vain kaksi ja puoli. Juhola yhdistelee etnofuusiota, tango nuevoa, teatterimusiikkia ja harmonikkaguru Guy Cltzevsekia varmalla tyylillä ja laittaa tasapäisesti kampoihin itse Piazzollalle.
Kare Eskola, Uudet levyt, Radio Suomi 13.12.2003 (Piazzolla Passage levyarvostelu)

Johanna Juhola ja Milla Viljamaa taitavat vaihtoehtoisen tangon.
MeNaiset 13. 11. 2003 (Piazzolla Passage levyarvostelu)
Copyright © Duo Milla Viljamaa & Johanna Juhola 2009